Saltar ao contido

Lacón con grelos

Elaboración tradicional da gastronomía galega na que os protagonistas son produtos con Indicación xeográfica protexida. Lacón, Pataca e Grelos.

Ingredientes

  • Lacón curado
  • Chourizos (carne de porco, sal, allo, pemento)
  • Patacas
  • Grelos
  • Sal
Lacón curado
Lacón curado
Chourizos (carne de porco, sal, allo, pemento)
Chourizos (carne de porco, sal, allo, pemento)
Patacas
Patacas
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.

Rexeneración

Rexenerar en microondas perforando a barqueta a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.

Alérxenos

Non se indican alérxenos nesta receita.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 350g
Calorías 122,86kcal 430kcal
Carbohidratos 3,50g 12,25g
Graxa 8,14g 28,50g
Graxa Saturada 4g 14g
Proteína 8,70g 30,45g
Fibra 0,04g 0,14g