Lacón con grelos
Elaboración tradicional da gastronomía galega na que os protagonistas son produtos con Indicación xeográfica protexida. Lacón, Pataca e Grelos.

Ingredientes
- Lacón curado
- Chourizos (carne de porco, sal, allo, pemento)
- Patacas
- Grelos
- Sal
Lacón curado
Chourizos (carne de porco, sal, allo, pemento)
Patacas
Presentación
Máis información
Conservación
Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.
Rexeneración
Rexenerar en microondas perforando a barqueta a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.
Alérxenos
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 350g
Calorías
122,86kcal
430kcal
Carbohidratos
3,50g
12,25g
Graxa
8,14g
28,50g
Graxa Saturada
4g
14g
Proteína
8,70g
30,45g
Fibra
0,04g
0,14g