Ragout de Tenreira Galega
Estofado de Xarrete de Tenreira Galega (IXP Tenreira Galega) realizado a lume lento e acompañado de hortalizas glaseadas e Pataca Galega (IXP Pataca de Galicia).
Estofado de Xarrete de Tenreira Galega (IXP Tenreira Galega) realizado a lume lento e acompañado de hortalizas glaseadas e Pataca Galega (IXP Pataca de Galicia).
Guiso Mariñeiro da Ría de Arousa elaborado coa receita tradicional que utilizaban os mariñeiros das Rías Baixas. Neste prato atopamos polbo dos mercados galegos e pataca DOP Pataca de Galicia.
Guiso mariñeiro tradicional no que os protagonistas son os Produtos Galegos de Calidade: Pescada de Burela, Mexillón de Galicia e Pataca de Galicia.
Prato Tradicional da gastronomía española no que utilizamos produtos de proximidade, arroz bomba DOP Calasparra e chocos das Lonxas Galegas.
Tarta de queixo cremosa elaborada con queixo de O Cebreiro.
Elaboración tradicional da gastronomía galega na que os protagonistas son produtos con Indicación xeográfica protexida. Lacón, Pataca e Grelos.