Saltar ao contido

Ragout de Tenreira Galega

Estofado de Xarrete de Tenreira Galega (IXP Tenreira Galega) realizado a lume lento e acompañado de hortalizas glaseadas e Pataca Galega (IXP Pataca de Galicia).

Polbo Arousana

Guiso Mariñeiro da Ría de Arousa elaborado coa receita tradicional que utilizaban os mariñeiros das Rías Baixas. Neste prato atopamos polbo dos mercados galegos e pataca DOP Pataca de Galicia.

Pescada á Mariñeira

Guiso mariñeiro tradicional no que os protagonistas son os Produtos Galegos de Calidade: Pescada de Burela, Mexillón de Galicia e Pataca de Galicia.

Arroz negro con choco

Prato Tradicional da gastronomía española no que utilizamos produtos de proximidade, arroz bomba DOP Calasparra e chocos das Lonxas Galegas.

Lacón con grelos

Elaboración tradicional da gastronomía galega na que os protagonistas son produtos con Indicación xeográfica protexida. Lacón, Pataca e Grelos.