Saltar ao contido

Polbo Arousana

Guiso Mariñeiro da Ría de Arousa elaborado coa receita tradicional que utilizaban os mariñeiros das Rías Baixas. Neste prato atopamos polbo dos mercados galegos e pataca DOP Pataca de Galicia.

Ingredientes

Para
14 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
  • 4,8 Kg Polbo
  • 2 Kg Patacas
  • 1,5 Kg Cebola
  • 60 g Pemento doce
  • 1,1 l Aceite de Oliva V.E
  • 24 g Sal
  • 3 follas Loureiro
Polbo
Polbo
Patacas
Patacas
Cebola
Cebola
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.

Rexeneración

Rexenerar en microondas a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.

Airfryer 180°C 4 minutos retirando da barqueta.

Temperatura de seguridade tras a rexeneración ≥65 °C

Alérxenos

Crustáceos, Moluscos.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 350g
Calorías 120kcal 420kcal
Carbohidratos 14,29g 50g
Proteína 5g 17,50g
Graxa 2g 7g
Fibra 1,20g 4,20g