Polbo Arousana
Guiso Mariñeiro da Ría de Arousa elaborado coa receita tradicional que utilizaban os mariñeiros das Rías Baixas. Neste prato atopamos polbo dos mercados galegos e pataca DOP Pataca de Galicia.

Ingredientes
Para
14 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
- 4,8 Kg Polbo
- 2 Kg Patacas
- 1,5 Kg Cebola
- 60 g Pemento doce
- 1,1 l Aceite de Oliva V.E
- 24 g Sal
- 3 follas Loureiro
Polbo
Patacas
Cebola
Presentación
Máis información
Conservación
Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.
Rexeneración
Rexenerar en microondas a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.
Airfryer 180°C 4 minutos retirando da barqueta.
Temperatura de seguridade tras a rexeneración ≥65 °C
Alérxenos
Crustáceos, Moluscos.
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 350g
Calorías
120kcal
420kcal
Carbohidratos
14,29g
50g
Proteína
5g
17,50g
Graxa
2g
7g
Fibra
1,20g
4,20g