Saltar ao contido

Arroz negro con choco

Prato Tradicional da gastronomía española no que utilizamos produtos de proximidade, arroz bomba DOP Calasparra e chocos das Lonxas Galegas.

Ingredientes

Para
20 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
  • 4 Kg Choco/sepia
  • 1500 g Cebola
  • 1500 g Arroz
  • 500 g Pemento verde
  • 80 g Allo
  • 200 ml Aceite de oliva
  • 200 ml Viño branco
  • 200 g Porro
  • 500 g Tomate
  • 400 g Salsa maionesa
  • 24 g Sal
Choco/sepia
Choco/sepia
Cebola
Cebola
Arroz
Arroz
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.

Rexeneración

Rexenerar en microondas a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.

Alérxenos

Crustáceos, Moluscos, Pescados, Sulfitos/Xofre.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 350g
Calorías 120kcal 420kcal
Proteína 5g 17,50g
Carbohidratos 14,29g 50g
Graxa 2g 7g
Fibra 0,50g 1,75g