Arroz negro con choco
Prato Tradicional da gastronomía española no que utilizamos produtos de proximidade, arroz bomba DOP Calasparra e chocos das Lonxas Galegas.

Ingredientes
Para
20 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
- 4 Kg Choco/sepia
- 1500 g Cebola
- 1500 g Arroz
- 500 g Pemento verde
- 80 g Allo
- 200 ml Aceite de oliva
- 200 ml Viño branco
- 200 g Porro
- 500 g Tomate
- 400 g Salsa maionesa
- 24 g Sal
Choco/sepia
Cebola
Arroz
Presentación
Máis información
Conservación
Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.
Rexeneración
Rexenerar en microondas a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.
Alérxenos
Crustáceos, Moluscos, Pescados, Sulfitos/Xofre.
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 350g
Calorías
120kcal
420kcal
Proteína
5g
17,50g
Carbohidratos
14,29g
50g
Graxa
2g
7g
Fibra
0,50g
1,75g