Canelóns de porco Celta

Ingredientes
Para
12 racións
(100g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
- 200 ml Aceite de oliva
- 250 g Cenoria á brunoise
- 250 g Porro á brunoise
- 450 g Cebola á paisana fina
- 3,6 Kg Carne de porco celta picada
- 250 g Paté de fígado
- 1 l Viño tinto
- 500 ml Salsa de tomate
- 600 ml Bechamel espesa
- Sal, pementa, tomiño, ourego
Aceite de oliva
Cenoria á brunoise
Porro á brunoise
Presentación
Máis información
Conservación
A 3°-4°C 4 días.
Unha vez aberto o envase consumir antes das 24 horas conservando a 3°C.
Rexeneración
2 min en microondas.
Airfryer 180°C 4 minutos retirando da barqueta.
Temperatura de seguridade tras rexeneración ≥65 °C.
Alérxenos
Gluten, Leite, Sulfitos/Xofre.
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 100g
Calorías
192kcal
192kcal
Graxa
12g
12g
Graxa Saturada
4g
4g
Proteína
11g
11g
Carbohidratos
12g
12g
Azucre
1,70g
1,70g
Sodio
2mg
2mg