Saltar ao contido

Canelóns de porco Celta

Ingredientes

Para
12 racións
(100g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
  • 200 ml Aceite de oliva
  • 250 g Cenoria á brunoise
  • 250 g Porro á brunoise
  • 450 g Cebola á paisana fina
  • 3,6 Kg Carne de porco celta picada
  • 250 g Paté de fígado
  • 1 l Viño tinto
  • 500 ml Salsa de tomate
  • 600 ml Bechamel espesa
  • Sal, pementa, tomiño, ourego
Aceite de oliva
Aceite de oliva
Cenoria á brunoise
Cenoria á brunoise
Porro á brunoise
Porro á brunoise
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

A 3°-4°C 4 días.

Unha vez aberto o envase consumir antes das 24 horas conservando a 3°C.

Rexeneración

2 min en microondas.

Airfryer 180°C 4 minutos retirando da barqueta.

Temperatura de seguridade tras rexeneración ≥65 °C.

Alérxenos

Gluten, Leite, Sulfitos/Xofre.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 100g
Calorías 192kcal 192kcal
Graxa 12g 12g
Graxa Saturada 4g 4g
Proteína 11g 11g
Carbohidratos 12g 12g
Azucre 1,70g 1,70g
Sodio 2mg 2mg