Pescada á Mariñeira
Guiso mariñeiro tradicional no que os protagonistas son os Produtos Galegos de Calidade: Pescada de Burela, Mexillón de Galicia e Pataca de Galicia.

Ingredientes
Para
12 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
- 2400 g Lombos de pescada
- 200 g Chícharos
- 360 g Mexillóns
- 500 g Lagostinos
- 400 g Aceite de oliva
- 500 g Porro
- 900 g Cebola
- 300 g Cenoria
- 1200 g Patacas
- 500 g Tomate
- 75 g Fariña de trigo
- 0,3 l Viño blanco
- Loureiro
- 75 g Allo
- 25 g Pemento
- 24 g Sal
Lombos de pescada
Chícharos
Mexillóns
Presentación
Máis información
Conservación
Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.
Rexeneración
Rexenerar en microonda, perforando a barqueta, a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.
Alérxenos
Crustáceos, Gluten, Moluscos, Pescados, Sulfitos/Xofre.
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 350g
Calorías
110kcal
385kcal
Proteína
8,29g
29g
Graxa
7,71g
27g
Graxa Saturada
0,30g
1,05g
Carbohidratos
2,92g
10,22g
Fibra
1,50g
5,26g