Saltar ao contido

Pescada á Mariñeira

Guiso mariñeiro tradicional no que os protagonistas son os Produtos Galegos de Calidade: Pescada de Burela, Mexillón de Galicia e Pataca de Galicia.

Ingredientes

Para
12 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
  • 2400 g Lombos de pescada
  • 200 g Chícharos
  • 360 g Mexillóns
  • 500 g Lagostinos
  • 400 g Aceite de oliva
  • 500 g Porro
  • 900 g Cebola
  • 300 g Cenoria
  • 1200 g Patacas
  • 500 g Tomate
  • 75 g Fariña de trigo
  • 0,3 l Viño blanco
  • Loureiro
  • 75 g Allo
  • 25 g Pemento
  • 24 g Sal
Lombos de pescada
Lombos de pescada
Chícharos
Chícharos
Mexillóns
Mexillóns
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.

Rexeneración

Rexenerar en microonda, perforando a barqueta, a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.

Alérxenos

Crustáceos, Gluten, Moluscos, Pescados, Sulfitos/Xofre.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 350g
Calorías 110kcal 385kcal
Proteína 8,29g 29g
Graxa 7,71g 27g
Graxa Saturada 0,30g 1,05g
Carbohidratos 2,92g 10,22g
Fibra 1,50g 5,26g