Ragout de Tenreira Galega
Estofado de Xarrete de Tenreira Galega (IXP Tenreira Galega) realizado a lume lento e acompañado de hortalizas glaseadas e Pataca Galega (IXP Pataca de Galicia).

Ingredientes
Para
12 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
- 3600 g Xarrete de tenreira
- 1500 g Cenorias
- 400 g Chícharos
- 1000 g Cabaciña
- 600 g Chalota
- 1500 g Pataca
- 100 g Allos
- 1,2 l Viño branco
- 0,4 l Aceite de oliva
- 25 g Pemento doce
- Perexil
- 500 g Tomate
- 1000 g Cebola
- 50 g Sal
- Pementa
Xarrete de tenreira
Cenorias
Chícharos
Presentación
Máis información
Conservación
Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.
Rexeneración
Rexenerar en microondas perforando a barqueta a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.
Alérxenos
Sulfitos/Xofre.
Valor Nutricional
Por 100g
Por ración de 350g
Calorías
110kcal
385kcal
Carbohidratos
2,92g
10,22g
Proteína
12,69g
44,41g
Graxa
3,94g
13,79g
Graxa Saturada
1,07g
3,74g
Fibra
1,20g
4,20g