Saltar ao contido

Ragout de Tenreira Galega

Estofado de Xarrete de Tenreira Galega (IXP Tenreira Galega) realizado a lume lento e acompañado de hortalizas glaseadas e Pataca Galega (IXP Pataca de Galicia).

Ingredientes

Para
12 racións
(350g cada unha)
(Podes cambiar a cantidade poñendo o rato enriba do número)
  • 3600 g Xarrete de tenreira
  • 1500 g Cenorias
  • 400 g Chícharos
  • 1000 g Cabaciña
  • 600 g Chalota
  • 1500 g Pataca
  • 100 g Allos
  • 1,2 l Viño branco
  • 0,4 l Aceite de oliva
  • 25 g Pemento doce
  • Perexil
  • 500 g Tomate
  • 1000 g Cebola
  • 50 g Sal
  • Pementa
Xarrete de tenreira
Xarrete de tenreira
Cenorias
Cenorias
Chícharos
Chícharos
Presentación
Presentación
Máis información

Conservación

Conservar entre 2 e 4 °C durante un máximo de 4 días.

Rexeneración

Rexenerar en microondas perforando a barqueta a máxima potencia durante 2 minutos ata alcanzar unha temperatura interna mínima de 65 °C.

Alérxenos

Sulfitos/Xofre.

Valor Nutricional

Por 100g
Por ración de 350g
Calorías 110kcal 385kcal
Carbohidratos 2,92g 10,22g
Proteína 12,69g 44,41g
Graxa 3,94g 13,79g
Graxa Saturada 1,07g 3,74g
Fibra 1,20g 4,20g